Onze school ... leer iedereen kennen

We vinden het fijn jou te leren kennen als leerling en u, als ouder. Omgekeerd geldt dat uiteraard ook. Het is belangrijk dat je weet bij wie je terechtkan met vragen, meldingen, bezorgdheden.

We maken die weg makkelijker, door je hier een overzichtje te geven. Zo weet je meteen wie je kan contacteren met specifieke vragen.

Leerlingenbegeleiding

Als leerling sta jij centraal hier bij ons op Campus Vijverbeek. Wij vinden het vanzelfsprekend dat wij er mee voor kunnen zorgen dat jij je goed voelt. Uiteraard staat ieder personeelslid klaar om jou en je ouders met raad en daad bij te staan. Daarnaast kan iedereen terecht bij Eva D'Hoker, onze leerlingenbegeleider. Zij biedt zo veel mogelijk ondersteuning en advies bij bezorgdheden, problemen en tegenslagen van eender welke aard (socio-emotioneel, gezondheid, studievaardigheden, gedrag, verliesverwerking,...).

Soms is een luisterend oor, een duwtje in de rug of wat peptalk voldoende. Soms ook niet. Daarom werken we als school goed samen met externe hulpverleners zoals het CLB, het JAC, Time-Out projecten, ... De deur van de leerlingenbegeleider staat met andere woorden open voor iedereen: leerlingen en hun ouders kunnen er steeds terecht om alles in alle vertrouwen te bespreken.

Aarzel zeker niet om contact op te nemen.
Dat kan rechtstreeks via mail naar eva.dhoker@vijverbeek.be of via je Smartschoolaccount.

Blijf niet zitten met je probleem. Wij zijn er om je te helpen!